none

Global yoga har sin grund i Hatha yoga. Här utövas yoga i lugnt tempo med fokus på vad som sker i kropp och sinne just nu. Fysiska övningar varvas med mentalt fokus och andningsövningar. Varje klass avslutas med en djup avslappning.

Dessa morgon- och lunchpass har ofta ett tema eller intention, vilket kan ge en djupare upplevelse och även en stegvis förståelse för yogans filosofi – hur du kan ta med dig yogan från mattan ut i livet.

Frida-Louise Vikman har utövat yoga i över 20 år i såväl Sverige som på sina resor i Indien. Sedan 2015 jobbar hon som yogalärare på bland annat Ingarö Hälsoverkstad, Värmdö Yogacenter liksom på andra studios och hos olika företag.

Frida-Louise är väldigt uppskattad för sin närvaro och sitt lugna och tillåtande sätt att förmedla yogan och stötta deltagarna.

Frida-Louise kommer att hålla pass i yoga måndagar kl. 08.00-09.00 och lunchyoga onsdagar 12.15-13.15 med start den 3 september och därefter varje vecka med undantag som framgår av webbplatsen och vår Facebook-sida.

För att vara säker på att få en plats görs bokning enligt nedan. Annars gäller drop-in. Antalet platser är begränsat till 12 deltagare per pass.

Bokning görs till Leena K Nygren på e-post leena.k.nygren@skanegatan97.se.