Kalender

1 SEPT: Invigning av Skånegatan 97!

Välkommen på invigning av Skånegatan 97 den 1 september från kl.15.00 och fram till ca kl.21.00. Vi bjuder på vin och tilltugg med franskt tema samt nätverkande och spännande samtal. Du kan komma när som helst under angiven tid, men se gärna till att ha anmält dig innan! Anmälan görs till leena.nygren@triagon.se.

Skånegatan 97 är en samlingsplats för hälsa, inspiration och nya perspektiv – allt utifrån systemiskt förståelsegrund. Vi som arbetar på Skånegatan kommer att finnas på plats, och även de som förlagt sina utbildningar och kurser hos oss.

Varmt välkommen!

10 SEPT: Living in Living Systems – Extra tillfälle!

Möjlighet att vara med extrainsatt första seminarium i Nora Batesons seminaireserie under hösten!

Detta är det första seminariet i en serie av fyra där vi kommer att utforska tankarna hos Gregory Bateson och andra systemiska tänkare i relation till den värld vi lever i idag. Detta första tillfälle handlar om att uppskatta och bli duktigare på att fungera i en mångfaciterad och föränderlig värld, genom att utveckla vår förmåga att se och interagera med komplexitet.

För information om hela seminarieserien se Living in Living Systems.

23 SEPT: Transgenerational Affect Phobia

Transgenerational Affect Phobia: How to understand and treat symptoms passed on from generation to generation.

In this workshop, we’ll explore how to respond therapeutically when working with a client who is struggling with symptoms related to Transgenerational Affect Phobia, when avoidance of emotion results in a pattern of anxiety and destructive behaviors passed on from generation to generation. In families suffering with transgenerational trauma, most emotions are forbidden and children frequently become the ‘identified patient’ due to their acting-out behaviors.

For more information:
http://www.affectphobiatherapy.com/upcoming-workshops/

För ytterligare information på svenska, kontakta birgitta@elmquistmail.se