Samtals- och behandlingsrum

Vi hyr ut några av våra samtalsrum på heltid, vissa dagar i veckan eller per timme. Alla nedan angivna priser är exklusive moms.

Större samtalsrum

De två större samtalsrummen är 13 kvm är möblerade för att kunna ha allt från individuella samtal till familjesamtal. Samtalsstolarna går också att fälla bakåt för att halvligga vid olika typer av visuella övningar eller motsvarande. Rummet är också utrustat med ordentligt skrivbord och stor whiteboard.

Priset för dessa rum är 11500 kr för heltid, 2700 kr för en stående dag i veckan och 150 kr per timme.

Mindre samtalsrum

Det mindre samtalsrummet har två bekväma fåtöljer för individualsamtal och parsamtal. Rummet är också utrustat med skrivbord och whiteboard.

Priset för dessa rum är 7500 kr för heltid, 1800 kr för en stående dag i veckan och 120 kr per timme.

Samtals- och behandlingsrum

Det fjärde rummet har två bekväma fåtöljer motsvarande de i det mindre samtalsrummet samt en helt ny behandlingsbänk. Även här skrivbord och whiteboard.

Priset för dessa rum är 9000 kr för heltid, 2200 kr för en stående dag i veckan och 130 kr per timme.

 

Aktuell tillgänglighet

För tillfället finns det främst möjlighet att hyra dagar och timmar i det mindre samtalsrummet och behandlingsrummet, men är du främst intresserad av tid i något av de större rummen är du så klart välkommen att höra av dig, så får vi se om vi kan ordna en lösning även kring det.

Skicka meddelande

Skånegatan 97

Här hittar du Skånegatan 97 🙂